Vertalen tekst Frans

Vertaalwerk Met Passie is de oplossing voor u als u op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf voor het vertalen van uw tekst in het Frans! Wij vertalen allerlei soorten teksten voor u. Onze medewerkers zijn opgeleid tot freelance vertalers en zijn zeer gemotiveerd om u te helpen. Kortom, voor al uw vertaalwerk bent u bij Vertaalwerk Met Passie aan het juiste adres.

Vertalen tekst FransOns team van vertalers bestaat uit professionele en gedreven werknemers. Ze zijn opgeleid tot freelance vertalers. Ook zijn alle vertalers native speakers. Hierdoor verloopt het vertalen van uw tekst naar Frans foutloos. Ook zijn zij bekend met de plaatselijke markt, zo kunnen zij ook op Frans trends van dat moment inspelen. Op de pagina ‘onze vertalers’ kunt u kort kennis maken met de werknemer die uw tekst zal gaan vertalen. Voor meer informatie over hun opleidingen en achtergrond kunt u contact met ons opnemen.

Bij Vertaalwerk Met Passie werken uitsluitend ervaren, hoogopgeleide en gepassioneerde native speakers met oog voor detail en veel liefde voor het vak. Wij denken met u mee en werken uiterst nauwkeurig. Na het vertalen van uw tekst in het Frans wordt deze altijd door een tweede native speaker ter correctie gelezen. Copywriting, vertaalwerk, redigeren van teksten en/of klantenservice, bij Vertaalwerk Met Passie ontvangt u deze dienstverleningen uit één hand.

Inmiddels werken er meer dan 50 vertalers/correctoren binnen Vertaalwerk Met Passie en zijn wij trots op wat wij tot nu toe voor onze klanten hebben mogen betekenen. Op onze website kunt u ook verschillende recensies vinden van klanten die wij geholpen hebben met hun vertaalwerk.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het vertalen van uw teksten in het Frans? Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder! Neem daarom contact met ons op door te bellen naar +31 184 615 628 of +31 6 231 288 20. U kunt ook mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com.

Een greep uit onze klanten

Offerteformulier

  Naam / Your name*:

  Bedrijfsnaam / Company name:

  Uw E-mail / Your E-mail*:

  Telefoonnummer / Phone number*:

  Woonplaats / Residence:

  Adres / Address:

  In welke taal is het document opgemaakt? / Source language:

  Naar welke taal/talen moet worden vertaald? / Target language:

  Bestand toevoegen / Add file:

  Tweede bestand / Second file:

  Wanneer is uw deadline? / When is your deadline?

  Uw bericht / Your message:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)